Viser et enkelt resultat

Filcolana

Lækre uldgarn i forskellige strukturer og farver, perfekte til alle typer strikke- og hækleprojekter. Vi forhandler hele sortimentet fra Filcolana til billige priser.


Filcolana forhandler

Hos 123knit sælger vi det meget anerkendte kvalitets uldgarn fra danske Filcolana, til billige priser. Vi tilbyder hele deres sortiment, og lagerfører alle farver.

Hvad er Filcolana uldgarn

Garn fra Filconana er lig med høj kvalitet. I sortimentet findes både mohair, merino og klassiske uldgarn, som alle nemt kan blandes. Et oplagt garn til mange typer strik og hækling.

Filcolana opskrifter

Udover de mange lækre uldgarn, så kan du som kunde hos 123knit også købe eller gratis downloade mange spændende opskrifter fra Filcolana. Her kan du også se præcis de typer garn der anbefales at man bruger. Flere af opskrifterne har vi selv skrevet!

Filcolana tilbud

Hos 123knit.dk kan du købe Filcolana billigt. Vi stræber efter at altid holde en fast lav pris på Filcolana, men samtidig arbejder vi også altid på at holde alle serier og farver på lager. Det medvirker til at du som kunde altid ved at du kan finde det du søger hos os!